Εταιρεία

Η GRLED δραστηριοποιείται στην μελέτη φωτισμού, στην πώληση αλλά και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων και λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας τύπου LED. Στόχος μας είναι η μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας, σε συνδυασμό με την προστασία του περιβάλλοντος, προτείνοντας στους πελάτες μας τις πλέον ιδανικές λύσεις για εξωτερικές και εσωτερικές εφαρμογές.

Η GRLED έχει σαν αρχή της την προσφορά μόνο αξιόπιστων και εγγυημένων προϊόντων.
Η παραγωγή των προϊόντων μας γίνεται στην χώρα μας, σε συνεργασία με εργοστάσιο στη Βόρεια Ελλάδα που διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 15.500 τ.μ., με δύο πλήρως καθετοποιημένες μονάδες παραγωγής προϊόντων και συμπαραγωγή με την Hilux solutions (Μίτσιγκαν, ΗΠΑ), μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες διεθνώς, στο χώρο του φωτισμού LED. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας κατασκευάζονται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα του συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008.

Τα πολύ υψηλών προδιαγραφών προϊόντα μας, συνοδεύονται από γραπτή εργοστασιακή εγγύηση έως και 5 χρόνια!

Με σεβασμό στον πελάτη, η GRLED δεσμεύεται για λύσεις αξιόπιστες, που καλύπτουν μέχρι και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Συνεργάζεται με τους καλύτερους και στηρίζει τα ελληνικά προϊόντα.

GRLED: Επίσημος Συνεργάτης της DASTERI SYSTEMS, της μοναδικής βιομηχανίας παραγωγής φωτιστικών σωμάτων και λαμπτήρων LED στην Ελλάδα.

31